De ideale cowboylaarsjes

Op Ibiza draag ik het merendeel van het jaar slippers of sandaaltjes, maar naast een fijn paar sneakers wilde ik ook graag een laarsje wat tof staat onder je broek maar ook onder jurkjes. Toch bleek het lastig om het ideale laarsje te vinden. Maar toen ik hoogzwanger nog een rondje door te stad liep (ik moest tenslotte veel blijven lopen) liep ik tegen deze beauties aan van Isla Ibiza Bonita.

Op een steenworp afstand van de haven van Ibiza-stad zit de winkel Isla Ibiza Bonita. Een merk dat in 1999 opgericht is door een Nederlandse familie die hun roots hebben liggen op het eiland. Taar, dochter van de familie, runt de winkel op Ibiza en is altijd te zien in de prachtige fotoshoots met de nieuwste collecties. Ze hebben voornamelijk kleding, maar ook schoenen en mooie accessoires en sieraden.

Als dit geen op en top Ibiza schoen is weet ik het ook niet meer.

De laarsjes had ik al langer gezien op de website van Isla Ibiza Bonita, maar omdat ik een vrij hoge wreef heb wist ik niet of ik er wel in zou komen zonder ritsjes aan de zijkant. Eenmaal in de winkel stond er precies nog een paar in mijn maat en bleken ze perfect te zitten. Wat leuk is aan deze laarsjes is dat je de riempjes eraf kunt halen en dan een iets klassiekere laars hebt. Met de riempjes creëer je juist weer een stoerdere look. Als dit geen op en top Ibiza schoen is weet ik het ook niet meer.

Geen reactie's

Geef een reactie